Publicitat
Publicitat

Serrat enregistra el 'La, la, la' en català

La cançó que va fer triomfar Massiel a Eurovisió sonarà en català amb les veus de Joan Manuel Serrat i el Dúo Dinámico

El cantautor Joan Manuel Serrat canta el La, La, La en català a Somos jóvenes. 50 años , el CD + DVD amb què el Dúo Dinámico celebra 50 anys de carrera . Ramón Arcusa i Manuel de la Calba són de fet els autors de la cançó amb què Serrat havia de participar a Eurovisió, i que finalment va defensar Massiel després que prohibissin a Serrat cantar-la en català, amb una lletra que havia escrit ell. En l'àlbum , Serrat canta en català la seva part a La , la, la, mentre que el Dúo Dinámico ho fa en castellà.

Somos jóvenes. 50 años , que es publica el 29 de novembre, repassa el mig segle de vida musical del Dúo Dinámico. 12 de les seves cançons més emblemàtiques s'han gravat de nou amb Ramón Arcusa i Manuel de la Calba cantant al costat d'artistes com Julio Iglesias , Miguel Ríos , Alaska , Ana Torroja , Soledad Jiménez , Andy & Lucas , Carlos Baute , Diana Navarro , Lolita , Els Pecos o Leslie (dels Sirex ) i Santi ( de Los Mustang ) , a més de Serrat .

Massiel va guanyar el Festival d'Eurovisió l'any 1968 perquè Serrat es va negar a cantar aquesta cançó si no era en català. Ara, el Dúo Dinámico, els autors del tema, declaren que respecten "completament la decisió" de serrat. En aquest àlbum, que celebra els 50 anys del duet sobre els escenaris, s'hi podran trobar les col·laboracions d'Alsaka, Ana Torroja, Miguel Ríos o Julio Iglesias.

Els llibres que ens fan grans

Més continguts de

Els llibres que ens fan grans
PUBLICITAT
PUBLICITAT