MÚSICA
Cultura 06/03/2011

A Shakira li encantaria conèixer Shakiro

L'estrella colombiana publica a Twitter que li encantaria conèixer el seu imitador, que s'ha convertit en una sensació a la xarxa

Redacció
1 min

BarcelonaL'estrella colombiana Shakira es va fer ressó al seu Twitter del vídeo sobre el seu imitador, conegut com Shakiro, que està fent estralls a la xarxa.

"Els presento Shakiro! M'encantaria conèixer-lo quan vagi a Xile", va publicar Shakira en un tuit en què enllaçava amb un vídeo a YouTube on es podia veure l'actuació de Shakiro imitant la cantant colombiana en un concurs d'imitacions de la televisió xilena. Tanmateix, Shakiro ja havia donat els primers indicis del seu talent al juny, durant el Mundial de futbol, en una connexió en directe d'un canal de televisió que entrevistava seguidors de la selecció xilena reunits al carrer per veure un partit. La seva imitació del Waka-waka va agafar per sorpresa els reporters, que es petaven de riure i li van fer repetir la demostració.

Mesos després, la imitació del xilè Rodolfo Burgos de la cantant colombiana al programa de televisió Yo soy l'ha convertit en una estrella mediàtica. El hashtag #shakiro és trending topic a Twitter pel que fa a Espanya des de fa un parell de dies.

stats