Publicitat
Publicitat

Música

La cantant de Palafrugell parlarà del disc que ha fet amb Javier Colina, 'En la imaginación'

Xat a l'ARA.cat amb Sílvia Pérez Cruz

El proper dimarts 12 d'abril, a les 17h, la cantant Sílvia Pérez Cruz i Javier Colina faran un xat a l'ARA.cat, just abans del llançament del disc que el trio del contrabaixista i la de Palafrugell han gravat junts, 'En la imaginación'.

Pérez Cruz és sens dubte la sensació del moment, gràcies al disc que va editar amb el seu grup Las Migas, Reinas del Matute, i a les seves actuacions en solitari o en diferents produccions teatrals. Editat pels segells Contrabaix i Karonte, i enregistrat el passat mes de gener als Estudis Cata de Madrid, aquest primer treball de Sílvia Pérez Cruz i Javier Colina Trio ofereix un grapat de clàssics de la cançó cubana de tots els temps, passats pel particular filtre jazzístic dels seus intèrprets. Amb lletres plenes de sentiment, a vegades melodramàtiques i passionals, En la imaginación es presentarà en directe a Palau de la Música de Barcelona el proper 28 d’abril, com a concert de clausura del Festival del Mil·lenni.

A més, el 4 de maig, en format íntim, Pérez Cruz formarà part del cicle Estrella Girls que organitza la revista Time Out Barcelona a La [2] de la sala Apolo. En aquest recital tocarà bona part del seu repertori i avançarà els temes que està preparant amb Raül Fernández Refree, que l'acompanyarà a la guitarra.

Els llibres que ens fan grans

Més continguts de

Els llibres que ens fan grans
PUBLICITAT
PUBLICITAT