Música
Cultura 08/04/2011

Xat a l'ARA.cat amb Sílvia Pérez Cruz

El proper dimarts 12 d'abril, a les 17h, la cantant Sílvia Pérez Cruz i Javier Colina faran un xat a l'ARA.cat, just abans del llançament del disc que el trio del contrabaixista i la de Palafrugell han gravat junts, 'En la imaginación'.

Redacció
1 min
Sílvia Pérez Cruz

BarcelonaPérez Cruz és sens dubte la sensació del moment, gràcies al disc que va editar amb el seu grup Las Migas, Reinas del Matute, i a les seves actuacions en solitari o en diferents produccions teatrals. Editat pels segells Contrabaix i Karonte, i enregistrat el passat mes de gener als Estudis Cata de Madrid, aquest primer treball de Sílvia Pérez Cruz i Javier Colina Trio ofereix un grapat de clàssics de la cançó cubana de tots els temps, passats pel particular filtre jazzístic dels seus intèrprets. Amb lletres plenes de sentiment, a vegades melodramàtiques i passionals, En la imaginación es presentarà en directe a Palau de la Música de Barcelona el proper 28 d’abril, com a concert de clausura del Festival del Mil·lenni.

A més, el 4 de maig, en format íntim, Pérez Cruz formarà part del cicle Estrella Girls que organitza la revista Time Out Barcelona a La [2] de la sala Apolo. En aquest recital tocarà bona part del seu repertori i avançarà els temes que està preparant amb Raül Fernández Refree, que l'acompanyarà a la guitarra.

stats