MÚSICA
Cultura 22/05/2013

Sílvia Pérez Cruz se suma al concert solidari contra l'Alzheimer

La Fundació Pasqual Maragall uneix Joan Manuel Serrat, Noa, Bàrbara Hendricks i Miguel Poveda del dia 28 de setembre al Palau Sant Jordi

Acn
1 min

BarcelonaLa cantautora catalana Silvia Pérez Cruz s'ha incorporat a l'elenc d'artistes que participaran en el concert solidari de la Fundació Pasqual Maragall el proper 28 de setembre al Palau Sant Jordi de Barcelona. Pérez Cruz ha declarat aquest dimecres sentir-se "molt contenta" de col·laborar amb la causa de la fundació, que destinarà els diners recaptats amb les entrades del concert a investigacions sobre l'alzheimer. Joan Manuel Serrat, Noa, Miguel Poveda i Bárbara Hendricks són els artistes que completaran el cartell musical. Des de l'organització han assegurat que la posada en escena serà sòbria i que els artistes interpretaran temes en duets, realitzant una actuació final de forma conjunta.

El considerat mestre de cerimònies, Joan Manuel Serrat, ha afirmat que "més enllà del atractiu musical del concert, cal recordar la causa per la qual es realitza".

Per la seva part, Diana Garrigosa, esposa de Pasqual Maragall, ha recordat que aquest és "un concert diferent" i ha recalcat "els esforços que s'estan fent per organitzar-lo i per continuar investigant sobre l'Alzheimer".

Els cantants Miguel Poveda, Noa i la recentment incorporada Silvia Pérez Cruz també han assistit a la presentació definitiva del cartell, en la qual s'han destacat les motivacions solidàries dels artistes i assistents al concert.

stats