Cinema
Cultura 08/10/2011

Balagueró fa la seva pel·lícula més rodona

El director català presenta al festival de Sitges la seva esperada 'Mentre dorms', amb Luis Tosar. El film no decep ni els fans ni el públic.

Marta Salicrú
1 min
Luis Tosar, a Sitges

SitgesSitges s'ha aixecat dissabte ben d'hora amb la primera projecció de Mentre dorms, la nova pel·lícula de Jaume Balagueró ([REC]) i segurament la més rodona de tota la seva trajectòria. Amb una trama sense fisures, la cinta, protagonitzada per un esplèndid Luis Tosar, fa una nova volta de rosca al cinema de psicòpates i obsessions fatals sense caure en els excessos i els clixés del gènere.

L'auditori Melià Sitges ha acollit després el passi de Jane Eyre, una nova recreació del melodrama de Charlotte Brontë protagonitzada convincentment per la jove Mia Wasikoska, l'Alícia de Tim Burton i la gimnasta de la primera temporada d'In tretament, i Michael Fassbender (Malditos bastardos, Fish tank).

Mentre, el cinema El Retiro ha recuperat Starcrash, un divertidíssim exploit italià amb banda sonora de John Barry a mig camí entre La guerra de les galàxies i Barbarella, amb Caroline Munro i un joveníssim David Hasselhof, en el seu debut cinematogràfic. Després de la projecció, el director de la cinta, Luigi Cozzi (aka Lewis Coates) ha respost les preguntes del públic.

stats