Cinema
Cultura 19/09/2013

Sitges estrenarà la nova temporada de 'The walking dead'

El festival farà la 'premiere' de la popular sèrie de zombis i entregarà una Màquina del temps a Renny Harlin

Ara
1 min
PERSONATGES ESPERATS  En la segona temporada, només hi haurà dues incorporacions al repartiment: Michonne i The Governor, dos personatges enfrontats.

BarcelonaAngel Sala, el director del Festival de Cinema Fantàstic de Sitges, ha avançat avui algunes novetats de la pròxima edició del festival, que s'inaugura l'11 d'octubre. La més destacada és l'estrena de la 'premiere' de la quarta temporada de la sèrie de temàtica zombi 'The walking dead', que als Estats Units s'estrena el 13 d'octubre. Sala també ha confirmat la concessió del guardó honorífic del festival, la Màquina del Temps, al director nord-americà Renny Harlin, director de 'La jungla de Cristall 2' o 'L'illa dels caps tallats' o 'Memòria letal'.

El director del festival també ha confirmat algunes dels convidats que visitaran el festival, com ara Eli Roth (que presentarà 'The green inferno', actualització del cinema de caníbals) i Alejandro Jodorowski, protagonista del documental 'Jodorowski's Dune' i director de 'La danza de la realidad'.

stats