Música
Cultura 02/09/2012

Skye Edwards encisa l'Acústica de Figueres

La cantant de Morcheeba va cantar cinc cançons del nou àlbum que publicarà a l'octubre

Acn
1 min
Skye Edwards, a l'Acústica de Figueres / ACN

FigueresEl festival Acústica de Figueres va estat l'escenari escollit per la cantant Skye Edwards, solista del grup Morcheeba, per donar a conèixer algunes de les cançons inèdites del seu nou disc en solitari 'Back to now', que es publicarà el 15 d'octubre. Del nou àlbum va interpretar cinc peces: 'Featherlight', 'Sign of life', 'Nowhere', 'Troubled Heart' i 'Dissolve' davant de 900 persones al Teatre Jardí de Figueres.

El concert es va celebrar al Teatre Jardí de Figueres, a la plaça Josep Pla, en comptes del claustre de l'Institut Ramon Muntaner. L'organització va decidir aquest canvi a causa de la forta tramuntana que bufava a Figueres.

Sky Edwards va obrir el concert amb 'Love show', i va oferir un recital molt complert amb diverses cançons dels seus discs amb el grup Morcheeba i dels seus àlbums en solitari. Les més de 900 persones aplegades al teatre van poder gaudir dels sons més acústics i íntims d'aquesta artista que, en aquesta ocasió, va estar acompanyada de Steven Gordon al baix, Martin Carling a la bateria i John Robertson a la guitarra.

La cantant va realitzar aquest concert després de passar una setmana de vacances a la Costa Brava a càrrec de l'organització del festival. El certamen va convidar a l'artista i a la seva família a una setmana d'oci a les comarques gironines amb la condició que la cantant ho retransmetés per les xarxes socials. La idea amb què treballava l'organització és que aquesta nova iniciativa serveixi per internacionalitzar l'Acústica i per promocionar el certamen fora del país. La platja, cultura, art i esport a cavall entre Figueres, l'Alt i el Baix Empordà, Girona i Barcelona han estat els llocs escollits per Edwards durant aquesta setmana.

stats