Publicitat
Publicitat

El Sónar del Brasil i el del Japó fan les primeres confirmacions per al 2012

Sónar Sao Paulo és una "operació estratègica" per a la Generalitat, i per això ha signat un acord de quatre anys amb l'organització brasilera

Les "franquícies" del Japó i del Brasil del festival barceloní Sónar ja han confirmat els primers noms amb vista al cartell de l'edició del 2012, que inclou artistes i bandes com Björk, Justice, Alva Noto & Ryuichi Sakamoto, James Blake, Four Tet, Modeselektor i Little Dragon, entre d'altres.

L'organització d'aquest esdeveniment, Advanced Music, ha avançat que la primera edició del Sónar Sao Paulo tindrà lloc els dies 11 i 12 de maig al Parc Anhembi de la ciutat brasilera, on actuaran més de cinquanta artistes en un programa en què, a més dels ja esmentats, també hi haurà el talent brasiler de la mà de The Twelve's, Bruno Belluomini, Psilosamples i Dago.

Aquest nou festival està coproduït per Dream Factory, creadora de Rock in Rio, en col·laboració amb l'ICIC (Institut Català d'Indústries Culturals) i compta amb el suport del ministeri de Cultura del Brasil a través de la Llei d'Incentiu a la Cultura.

4 anys més a Brasil

Sónar Sao Paulo és una "operació estratègica" que vol servir, a més, de trampolí per a les indústries creatives i culturals de Catalunya. Per això, la Generalitat ha signat un acord de quatre anys amb l'organització, han informat fonts governamentals.

Al Japó, a l'abril

A més, després de l'èxit de les quatre edicions precedents, Sónar tornarà al Japó el 2012 amb el SonarSound Tòquio, que tindrà lloc a ageHa-Studio Coast, els dies 21 i 22 d'abril del 2012. Amb més de 30 espectacles d'artistes d'avantguarda de tot el món, de moment ja s'han confirmat The Cinematic Orchestra, Mount Kimbie, Clark o Anchorsong i una important quantitat de músics japonesos.

La relació de Sónar amb el Japó, la seva cultura i els seus artistes ha estat molt fructífera des del començament del festival barceloní el 1994, i durant els 18 anys d'història que ja arrossega, Sónar ha comptat amb més de 80 artistes japonesos, uns vincles que s'han intensificat amb el SonarSound Tòquio.

Atipa't de cultura

Més continguts de