FESTIVAL
Cultura 28/04/2011

Sónar surt a subhasta per partida doble

El DJ que faci la licitació més alta podrà actuar durant 50 minuts al Sónar Nit de Barcelona. També es podrà licitar per posar un missatge a totes les pantalles de l'escenari del Sónar Club

Redacció
1 min

Barcelona p { margin-bottom: 0.21cm; } Sónar inaugura en aquesta edició dues iniciatives de participació en el festival ben singulars. Mitjançant una subhasta, qualsevol DJ aficionat podrà actuar durant 50 minuts al Sónar de Nit de Barcelona, el 17 de juny. Per aconseguir el DJ PASS que dóna accés a la cabina de l'escenari SonarCar –i una acreditació per al festival–, els interessats hauran de participar a la licitació que tindrà lloc a eBay a partir del 2 de maig. El preu de sortida és d'1 euro.

El festival també organitza la subhasta EGO PASS, que en aquest cas ofereix que el missatge que trii el guanyador s'emeti durant 20 segons a totes les pantalles de l'escenari Sónar Club després del concert principal. Les licitacions per l'EGO PASS es faran a través d'eBay i el preu de sortida és, igualment, d'1 euro. A més de la projecció del missatge, la persona que aporti la licitació més alta s'emportarà una acreditació per al festival. La subhasta per participar al Sónar Galícia (el missatge s'emetrà el 17 de juny) començarà el 9 de maig mentre que la del Sónar Barcelona (amb l'emissió programada pel 18 de juny) s'iniciarà el 16 de maig.

stats