Publicitat
Publicitat

MÚSICA

El Sónar baixa al metro

Quan falta menys d'una setmana perquè arrenqui el Sónar 2011, el Festival Internacional de Música Avançada i Art Multimèdia programa un aperitiu del festival a l'estació d'Universitat divendres a les 7 de la tarda

En la seva 18 edició el Sónar, que se celebrarà del 16 al 18 de juny al CCCB, el MACBA i la Fira Gran Via M2, baixa per primera vegada al metro. Quan falta menys d'una setmana perquè arrenqui, el Festival Internacional de Música Avançada i Art Multimèdia programa un aperitiu del festival a l'estació d'Universitat divendres a les 7 de la tarda, que comptarà amb l'actuació del beatboxer Nose, semifinalista al segon Campionat Beatbox Espanya 2009, i part de la programació de la tercera edició de SonarKids. Al costat d'ell hi haurà la jove breaker Bgirl  Movie One, del col·lectiu Lunaticks, considerada una de les millors ballarines de breakdance del món.

Aquesta activitat s'emmarca dins el programa d'aquest any de la Primavera Cultural de TMB , una sèrie d'accions i esdeveniments de diferents disciplines (arts escèniques i audiovisuals, música, circ, màgia, dansa, literatura, moda, etc.), que fins a finals del mes de juny s'estan duent a terme a la xarxa de metro i d'autobusos.

Els llibres que ens fan grans

Etiquetes

Més continguts de

Els llibres que ens fan grans
PUBLICITAT
PUBLICITAT