Música
Cultura 30/06/2011

El Sónar posarà música a The Brandery

Hercules & Love Affair, Nouvelle Vague i Ladytron són els caps de cartell de les nits del saló, que tindrà lloc entre el 13 i el 15 de juliol

Redacció
1 min

BarcelonaAdvanced Music, l'empresa que organitza el Festival Sónar, posarà música a les nits de The Brandery. La fira de moda urbana se celebrarà del 13 al 15 de juliol a Barcelona i per primera vegada obres les portes al públic no professionals.

La música disco, house i funk serà la protagonista dimecres al vespre, a partir de les 20 h. Els novaiorquesos Hercules & Love Affair compartiran cartell amb els canadencs Azari & III. Dijous el col·lectiu francès Nouvelle Vague oferirà la seva revisió electrònica de clàssics dels vuitanta, acompanyats del pop electrònic de Carlos Jean. Ladytron i Delorean seran els encarregats de l'última nit de The Brandery, que obrirà portes a les 20.30 i les tancarà a la matinada. La banda sonora dels tres dies de saló la signaran els DJ's locals Mouseup, DJ2d2 o Rude Taylor, entre d'altres.

Els concerts organitzats per la productora Advanced Music s'inclouen al Brandtown, l'espai on les marques podran interactuar amb el públic i que també comptarà amb exposicions i desfilades.

Avui es posen a la venda les entrades per accedir a The Brandery, que donen accés al recinte del saló i a les diferents activitats que s'organitzen. El preu és de 15 € per dia o 35 €, per l'abonament de tres dies.

stats