Publicitat
Publicitat

Sons del Món dobla el número d'espectadors

El festival aplega 20.360 espectadors i esgota les entrades en 9 dels 12 concerts

Un total de 20.360 espectadors han assistit en algun dels concerts del festival Sons del Món, que s'ha celebrat entre el 24 de juny i el 5 d'agost. Aquesta xifra suposa el doble d'assistents respecte al 2016, segons el balanç de l'organització. A més, en nou dels dotze concerts s'ha penjat el cartell de complet. Es tracta dels recitals que van oferir Rosana i Els Amics de les Arts a Castelló d'Empúries, amb un aforament de 900 espectadors; i els de Txarango i Gertrudis, amb 5.000 persones a la Ciutadella de Roses. En el format amb butaques (2.200 persones), Loquillo també va esgotar les entrades, mentre que Tom Jones va registrar un 90% d'ocupació i Bustamante, un 60%. D'altra banda, l'actuació d'Estrella Morente a Castelló d'Empúries va registrar un 65% d'ocupació.
Del total dels espectacles, 14.000 persones han assistit en concerts de pagament, mentre que la resta del públic va gaudir del concert inaugural de Chambao a la platja d'Empuriabrava.

Pel que fa als recitals íntims en diferents cellers de la DO Empordà també s'han esgotat les entrades en els espectacles de Pedro Guerra, Ramon Mirabet, Maria Arnal i Marcel Bagés, Judit Neddermann i Paula Valls.

Segons els organitzadors, el festival s'ha consolidat com l'esdeveniment de música i vi més important de Catalunya. El director de Sons del Món, Xavi Pascual, ha celebrat que el festival s'hagi fet gran "definitivament" i que: "La qualitat de la programació de la desena edició ha satisfet les expectatives". "Si el Sons del Món era el festival de vi degà del país i un dels festivals de vi i música més destacat del sud d’Europa, ara també és un dels quatre festivals més importants de l'estiu a la Costa Brava", ha conclòs.

Els llibres que ens fan grans

Més continguts de

Els llibres que ens fan grans
PUBLICITAT
PUBLICITAT