Música
Cultura 30/05/2013

Los Chicos del Coro, Luz Casal i Carlos Nuñez, cartell del Sons del Món, el festival que marida música i vi

Castelló d'Empúries s'afegeix com a escenari del festival i s'accentua el pes de l'enotursime dins el certamen

Ara
1 min

BARCELONALuz Casal oferirà el seu únic concert a l'estat espanyol de l'estiu, el 27 de juliol a la Ciutadella de Roses, dins el festival Sons del Món, que se celebra entre Roses, Vilabertran i Castelló d'Empúries, i aquest dijous ha descobert la seva programació. Carlos Nuñez, en plena gira internacional, realitzarà el seu únic concert a Catalunya, abans de l'inici de gira pels Estats Units i el Canadà. Sílvia Pérez Cruz també oferirà un dels únics concerts de l'espectacle anomenat '11 de novembre' a Catalunya dins del festival. Manel, junt amb Blaumut i Joan Dausà, representen l'oferta de l'escena catalana. També hi actuaran Los Chicos del Coro, en plena gira europea.

L'Ajuntament de Roses i Promo Arts Music han signat un conveni per als propers tres anys. El subtítol del festival és 'Vi and music. Empordà' per la vinculació amb el Patronat de Turisme que vol promocionar la DO de l'Empordà. Per primera vegada es duran a terme activitats de Sons del Món a cellers, com el concert de Joanjo Bosk i la cuina d'I Cook It al Celler La Vinyeta de Mollet de Peralada. Se seguiran fent maridatges, amb la sommelier Anna Vicens a la Capella del Convent de Santa Clara, que també comptarà amb la música de Laia Vehí & Jazz de Copes trio.

Una altra de les singularitats del festival, les sortides nocturnes en catamarà per la badia de Roses, es repetiran els dies 4, 12, 20 i 26 de juliol.

stats