Sopa de Cabra clausurarà el Temporada Alta amb 'La nit dels Sopa'

El festival comptarà amb Adrià Puntí i Mclan i serà l'últim concert de Sopa de Cabra abans no es prenguin un temps per preparar el nou disc

Ja fa dos anys d'aquella tarda de març que Sopa de Cabra pujava a un terrat a Girona i començava una nova etapa amb renovada empenta. Ara anuncien 'La nit dels Sopa', un festival anual que tancarà la programació del Temporada Alta, i que té com a objectiu "recollir l'esperit del grup" i de totes aquelles bandes amigues a les quals "el grup vol mostrar el seu respecte". Mclan i Adrià Puntí són els dos primers convidats de 'La nit dels Sopa', que coincideix amb l'últim concert dels Sopa de Cabra, ja que el grup es prendrà un temps per preparar noves cançons. Serà la continuació de 'Cercles' (RGB Suports), publicat a finals del 2015.

'La nit dels Sopa' se celebrarà el 9 de desembre al pavelló de Fontajau de Girona, coincidint amb la clausura del festival Temporada Alta. Les entrades es posaran a la venda aquest divendres a través de la web del grup i del Temporada Alta. A més a més, Sopa de Cabra continua amb diversos concerts estiuencs com a part de la gira de 'Cercles'.