Cultura 16/09/2011

Sopa de Cabra exhaureix les entrades a Girona

Només queden dues possibilitats per veure la banda, a Palma i Tarragona

1 min

Aquesta setmana s'han venut totes les localitats per al segon concert de Sopa de Cabra al Pavelló de Fontajau a Girona, l'1 d'octubre. I tampoc queden entrades per a la primera data gironina, el dia anterior. Així, les úniques possibilitats per veure la gira de celebració del 25 aniversari del grup seran els concerts de Palma de Mallorca (17 de setembre, Son Fusteret) i Tarragona (24 de setembre, Tarraco Arena).

La banda vol col·laborar en la lluita contra el càncer infantil i la síndrome de Retti, i ho farà sortejant una guitarra signada entre totes les persones que entre l’1 i el 30 de setembre enviïn un missatge al número 28099 amb les paraules “ayuda infancia”. Els diners recaptats –1,20 euros per missatge– es donaran íntegrament a l’Obra Social Sant Joan de Déu, l'entitat que canalitza les donacions als centres de l’Orde Hospitalari Sant Joan de Déu. Els diners seran destinats a projectes de recerca que es duen a terme a l’Hospital Maternoinfantil Sant Joan de Déu d’Esplugues.

La guitarra ha sigut tocada per Josep Thio als concerts del Palau Sant Jordi, i serà entregada pel grup al backstage de Fontajau després del darrer concert.

stats