Cultura 08/09/2011

Sopa de Cabra ultima els preparatius per la tornada als escenaris

Està previst que avui a la tarda els integrants del grup pugin a l'escenari del Palau Sant Jordi per assajar la trentena de temes que tocaran durant més de dues hores

Efe
2 min

BarcelonaSopa de Cabra ultima avui els preparatius del primer dels concerts que oferirà demà al Palau Sant Jordi de Barcelona per celebrar els seus inicis fa 25 anys, segons han explicat a Efe fonts de l'organització.

Amb totes les entrades venudes, la formació, que es va disoldre fa deu anys, té previst oferir una trentena de temes durant més de dues hores, entre els quals no faltaran els emblemàtics "L'Empordà", "El Far del Sud", "Camins" o "El boig de la ciutat".

Durant dos mesos, els integrants de Sopa de Cabra (Gerard Quintana, Josep Thió, Cuco Lisicic, Pep Bosch i Jaume Solé, "Peck") han estat assajant en una masia de Montfullà per poder oferir davant els seus incondicionals el seu so més rocker. A més, el passat dia 6 van assajar al Sant Jordi i aquesta tarda tenen previst trepitjar l'escenari del Palau Sant Jordi. L'escenografia anirà a càrrec de l'artista Lluís Danés, que ha preparat "un muntatge espectacular", segons les fonts esmentades.

El concert de demà tindrà continuïtat amb sis recitals més, davant l'èxit que va tenir al mes de març passat l'anunci del grup que tornaven momentàniament als escenaris. Durant aquella compareixença, el cantant Gerard Quintana va remarcar diverses vegades que el concert no significava el retorn de la banda al panorama musical actual, encara que va utilitzar el títol de la pel·lícula de James Bond per remarcar que, de tota manera, "Mai diguis mai més".

Del concert de demà se n'han venut més de 17.000 entrades, igual que els dels dies 10 i 11 del Palau Sant Jordi, tot que del dia 11 encara queden una cinquantena d'entrades per vendre.

La gira continuarà el dia 17 de setembre a Palma; el 24 de setembre recalarà a Tarragona i conclourà els dies 30 de setembre i 1 d'octubre al pavelló Fontajau de Girona (Gironès), on totes les entrades estan pràcticament venudes.

stats