MÚSICA
Cultura 02/03/2011

Sopa de Cabra torna per un dia al Palau Sant Jordi

El concert serà el 9 de setembre i les entrades es posaran a la venda el 4 de març. El grup gironí desvela finalment la incògnita

Redacció
2 min
Sopa de Cabra, en l'anunci del concert del 9 de setembre, la seva tornada momentània als escenaris / PERE VIRIGILI

BarcelonaTornaran, però només per un dia. Els líders de Sopa de Cabra han anunciat que es retrobaran amb el públic amb un únic concert que es farà el 9 de setembre al Palau Sant Jordi de Barcelona. Les entrades es posaran a la venda el divendres 4 de març pel Servicaixa i Tick Tack Ticket i costaran entre 25 a 35 euros. El grup, que ha convocat la premsa al nou Auditori de la Facultat de Comunicació Blanquerna de Barcelona, ha assegurat que es tracta de només un concert i que l'encaren amb un 'esperit d'il·lusió perquè els ve de gust'. Després d'aquesta actuació, cadascun dels membres seguirà amb els seus projectes.

Segons han explicat, ara, el repte de Gerard Quintana, Josep Thió, Francesc Cuco Lisicic i Josep Bosch és omplir el Palau Sant Jordi, en un únic concert que reunirà la banda per commemorar els 10 anys del l'actuació a la sala Razzmataz de Barcelona i el 20è aniversari del concert històric de rock català, també al Palau Sant Jordi. Està previst que el concert comenci a dos quarts de deu de la nit.

Després d'una setmana d'expectativa creixent pels cartells escampats pels carrers amb el crit amb què el grup obria els concerts –"Bona nit, malparits!"–, Sopa de Cabra ha desvelat així la seva tornada als escenaris. La setmana passada, en declaracions a l'ARA, deixaven entendre que el retorn es produirà, però intentaven mantenir la incògnita al màxim possible.

Dilluns de la setmana passada, Quintana es referia al seu blog al "misteri" dels cartells en el seu blog. Dos dies després, el cantant i altres membres del grup mantenien una reunió a Girona per parlar del retrobament. I el mànager del cantant esperava que els cartells ajudessin a convèncer-los després de més d'un intent frustrat de tornar-los a reunir sobre un escenari, com va passar el 2009, quan van estar a punt de tocar per al 25è aniversari de TV3 i Catalunya Ràdio.

stats