28 de març: l'enigmàtica data que anuncia Sopa de Cabra

El grup de rock gironí reactiva les xarxes socials amb aquesta pista, després de fer públic que traurà nou disc coincidint amb el 30è aniversari de la banda

Sopa de Cabra ha reactivat la seva presència a les xarxes socials (en una nova pàgina de Facebook Twitter i Instagram) per anunciar algun esdeveniment el 28 de març.

La banda gironina no ha donat detalls sobre l'enigmàtica data i, fins al moment, només ha penjat algunes imatges antigues dels inicis del grup acompanyades de frases com 'Tota història té uns protagonistes', 'Tota història té un inici i un desenllaç' o 'Algunes històries no s'acaben'. Al llarg del mes de març, cada dia apareixerà un nou 'post' relacionat amb cadascun dels 30 anys de vida de la banda, fins a arribar a avui en dia.

Al novembre, la formació  ja va anunciar que tenia previst treure un nou disc el 2016 coincidint amb el 30è aniversari. Fa 15 anys que la banda no grava noves cançons. El grup es va dissoldre el 2001 després d'haver publicat el disc 'Plou i fa sol' i només va tornar als escenaris el 2011 per commemorar els 25 anys.