Publicitat
Publicitat

Llibres

Hercule Poirot té un nou cas per resoldre

Sophie Hannah reprèn el personatge d'Agatha Christie a la novel·la 'Ataúd cerrado'. El llibre arriba a llibreries 100 anys després de la creació de Poirot

L'escriptora anglesa Sophie Hannah, escollida pels hereus d'Agatha Christie el 2014 com a continuadora del personatge, s'ha posat a la pell de la reina del misteri per segona vegada amb la novel·la 'Ataúd cerrado' (Espasa). L'obra, que narra un nou episodi d'Hercule Poirot, es publica aquest dijous coincidint amb els 100 anys de la creació del detectiu.

Hannah és una gran admiradora de l'escriptora i reconeix que es va rellegir tots els seus llibres abans d'escriure 'The monogram murders', la primera novel·la on apareixia el personatge de Christie. Explica que cap escriptor hauria d'imitar l'estil d'un altre i que "no hi haurà mai ningú com Agatha Christie". Tot i així, l'escriptora anglesa reconeix que Christie sempre ha sigut la seva font més gran d'inspiració i d'influència: "La seva feina m'ha ensenyat que un bon argument és clau per a la creació del personatge". 

La història d''Ataúd cerrado' se centra a Irlanda, l'any 1929. Tracta d'una escriptora de literatura infantil, Athelinda Playford, que decideix canviar el seu testament i donar tota la seva fortuna a un jove amb una malaltia terminal que morirà abans que ella. L'escriptora comunica la decisió durant un cap de setmana en què ha convidat a casa els seus amics més estimats. Un d'ells serà assassinat i Poirot haurà de resoldre el cas.

Atipa't de cultura

Més continguts de

Atipa't de cultura
PUBLICITAT
PUBLICITAT