MÚSICA
Cultura 13/06/2012

Springsteen va donar diners a Càritas en el seu últim concert a Barcelona

L'única condició del Boss al director de l'ONG catòlica va ser que no es fes públic fins que se n'anés de la ciutat

Efe
1 min
Bruce Springsteen saludant al públic assistent ALBERT OLIVÉ / EFE

BarcelonaEl músic Bruce Springsteen va fer una donació econòmica important a Càritas Diocesana de Barcelona coincidint amb la seva última actuació a la capital catalana, segons ha revelat avui el director de l'ONG catòlica, Jordi Roglà.

En una entrevista a Catalunya Ràdio, Roglà ha explicat que el Boss el va convidar al concert i va tenir l'oportunitat de xerrar un minut amb ell, que va aprofitar per explicar-li què és Càritas Diocesana i la feina que desenvolupa. "En cada concert que fa, es compromet amb una acció social. Passa que ens va posar una condició: 'No pots dir res fins que jo me'n vagi'", ha revelat Roglà.

El director de Càritas Diocesana de Barcelona va explicar al cantant que, arran de la crisi, treballen en temes de prevenció de l'exclusió social a través de la mediació en els problemes d'habitatge i que a final de juliol començaran projectes de prevenció de pobresa infantil. Roglà ha confessat que li va dir a Sringsteen que necessiten persones com ell i li va demanar que no sigui tan discret, "que allà on vagi faci difusió del que fa, perquè ell podria ser un exemple per a molts ciutadans".

stats