Música
Cultura 28/01/2011

Standstill inauguraran el Festival de Guitarra

La formació barcelonina Standstill arrencarà la 22 edició del Festival de Guitarra amb un concert en què estaran acompanyats de seccions de corda, vent i percussió

Redacció
1 min
Standstill

BarcelonaEl 22 Festival de Guitarra confirma els primers concerts de la seva programació, que arrencarà el divendres 1 d’abril al Palau de la Música amb un concert especial de Standstill. El grup que lidera Enric Montefuscoa presentarà un espectacle basat en el seu treball Adelante Bonaparte (2010) que reproduïrà fidelment els complexos arranjaments de l’àlbum. Els acompanyarà el Bonaparte Ensemble, una formació amb seccions de corda, vent i percussió.

Un dia després a la Sala Bikini, El Petit de Cal Eril demostraran perquè són considerats la nova sensació del folk català. Rulo y la Contrabanda, l’emergent projecte personal de l’ex-vocalista de La Fuga, actuaran a la sala Razzmatazz el divendres 15 d’abril i el mestre del rock urbà, Rosendo, debutarà finalment al Palau de la Música el dissabte 7 de maig després de comptar per triomfs totes les seves visites a la Ciutat Comtal. Per tancar la tanda de novetats, Ariel Rot protagonitzarà una vetllada irrepetible a la sala 2 de L’Auditori amb un concepte denominat Solo Rot, que presentarà l’artista argentí acompanyat exclusivament de la seva col·lecció de guitarres.

Aquests noms s’afegeixen als ja anunciats Lax’n’Busto, que debutaran al Gran Teatre del Liceu el divendres 15 d’abril revisitant el seu repertori en clau simfònica.

stats