Cinema
Cultura 01/02/2011

Stephen King torna a la gran pantalla amb 'The Stand'

A més de l'adaptació d'Universal de 'The Dark Tower', Warner Bros i CBS portaran al cinema la novel·la postapocalíptica

Redacció
1 min

BarcelonaL'obra postapocalíptica de Stephen King, The Stand, s'adaptarà al cinema segons ha anunciat Hollywood Reporter. Els encarregats de l'adaptació seran Warner Bros i CBS Films. Encara no s'ha decidit si la novel·la es transformarà en una o més pel·lícules i tot apunta que Stephen King també podria intervernir-hi.

The Stand evoca la lluita del bé contra el mal després que un virus hagi destruït bona part de la població americana. Un grup de supervivents de l'apocalipsi s'enfronten a l'Anticrist, Randall Flagg, que té com a objectiu la destrucció i la mort. La novel·la, originària de 1978 però adaptada i reeditada en diverses ocasions, es va convertir en una peça de culte als noranta. Alguns perceben les seves influències en creacions contemporànies com Lost o la música d'Anthrax.

Després dels intents de convertir-la en pel·lícula als anys 80, el 1994 The Stand es va adaptar com a telesèrie i, recentment, Marvel n'ha editat el còmic, amb molt bona resposta de públic. A aquest projecte se suma l'adaptació d'Universal de The Dark Tower; sembla que Stephen King torna a agafar volada.

stats