Llibres
Cultura 29/09/2011

Stephen King prepara la seqüela de 'La resplendor'

L'autor nord-americà ha anunciat a la universitat George Mason (Virgínia) que la continuació es titularà 'Dr. Sleep' i es publicarà el 2013

Ara
1 min

BarcelonaL'escriptor Stephen King prepara la seqüela de La resplendor, el best seller que va vendre 350 milions de còpies i va ser portat al cinema per Stanley Kubrick el 1980.

King va decidir anunciar-ho dissabte passat en una cerimònia a la Universitat George Mason (Virgínia) i sense presència de mitjans, com recull Corriere della Sera: la seqüela es titularà Dr. Sleep i es publicarà el 2013. "Sempre m'he preguntat què va passar amb aquell noi de La resplendor", va dir King. I durant deu minuts, l'escriptor va llegir un dels capítols de l'obra.

Els vampirs i la trama psicològica són presents en la seqüela. Dani, que va sobreviure a la bogeria del seu pare (interpretat per Jack Nicholson en l'adaptació de Kubrick), treballa en un hospital a l'àrea de cures pal·liatives i s'haurà d'enfrontar a vampirs que, en comptes de xuclar la sang de les seves víctimes, s'apoderen de l'energia psíquica de personatges que, com ell, tenen poders paranormals.

stats