Publicitat
Publicitat

Llibres

Stephen King prepara la seqüela de 'La resplendor'

L'autor nord-americà ha anunciat a la universitat George Mason (Virgínia) que la continuació es titularà 'Dr. Sleep' i es publicarà el 2013

L'escriptor Stephen King prepara la seqüela de La resplendor, el best seller que va vendre 350 milions de còpies i va ser portat al cinema per Stanley Kubrick el 1980.

King va decidir anunciar-ho dissabte passat en una cerimònia a la Universitat George Mason (Virgínia) i sense presència de mitjans, com recull Corriere della Sera: la seqüela es titularà Dr. Sleep i es publicarà el 2013. "Sempre m'he preguntat què va passar amb aquell noi de La resplendor", va dir King. I durant deu minuts, l'escriptor va llegir un dels capítols de l'obra.

Els vampirs i la trama psicològica són presents en la seqüela. Dani, que va sobreviure a la bogeria del seu pare (interpretat per Jack Nicholson en l'adaptació de Kubrick), treballa en un hospital a l'àrea de cures pal·liatives i s'haurà d'enfrontar a vampirs que, en comptes de xuclar la sang de les seves víctimes, s'apoderen de l'energia psíquica de personatges que, com ell, tenen poders paranormals. 

Els llibres que ens fan grans

Més continguts de

Els llibres que ens fan grans
PUBLICITAT
PUBLICITAT