Publicitat
Publicitat

MÚSICA

Sting, Julio Iglesias, Tom Jones, Josep Carreras, Raphael, BB King, Manel i Antònia Font, al Festival Jardins de Cap Roig

Avui s'ha presentat la dotzena edició del Festival Jardins de Cap Roig. El Festival, que tindrà lloc del 15 de juliol al 21 d'agost als Jardins Botànics de Cap Roig, presenta un cartell ple de grans noms entre els quals destaquen Sting, amb el seu projecte simfònic Symphonicity, Julio Iglesias, Tom Jones, Josep Carreras, Raphael o BB King.

El Festival viurà la jornada inaugural el divendres 15 de juliol amb l'actuació de la banda Chicago. L'endemà, Sting, acompanyat per l'Orquesta Simfònica del Vallès dirigida per Chelsea Tipton, pujarà a l'escenari en un dels concerts més esperats del festival. El Tour Symphonicity inclou els hits reinterpretats especialment per a arranjaments sinfònics, inclosos els temes més recordats pels fans de The Police, "Every Little Thing She Does Is Magic", "Roxanne", "Next To You" i "Every Breath You Take", i cançons notables de la seva carrera com a solista.

El divendres 22 serà el torn de BB King i el dissabte 23 el d'Ana Belén. Manel, amb el recent 10 milles per veure una bona armadura sota el braç, aterraran a Cap Roig el divendres 29 de juliol i el dissabte 30 serà el torn de Josep Carreras.

Amb l'arribada de l'agost, els concerts se celebraran també entre setmana i el primer de tots serà el de l'ex-Supertramp Roger Hodgson, que torna a Cap Roig després de cancel·lar per la pluja el concert de l'any passat. El Dúo Dinámico, que celebrarà els seus 50 anys de carrera, i Julio Iglesias, amb dues dates, seran els protagonistes de la primera setmana d'agost.
 
Antònia Font i el seu Lamparetes, el cantant d'El Canto del Loco, Dani Martín, Miguel Ríos, l'adaptació de Carmina Burana a càrrec de la Fura dels Baus, David Bisbal i Raphael seran els encarregats d'omplir de bona música la segona setmana d'agost. I la darrera setmana de festival, del 15 al 21 d'agost, serà el torn de Silvia Pérez Cruz, Carlos Núñez amb l'ONCA, Tamara Rojo i una cloenda de festival difícil d'oblidar: un doble concert de Tom Jones els dies 20 i 21 d'agost.
 
Les entrades es posaran a la venda el dissabte 14 de maig a les 9.00 h a través de ServiCaixa.

Una novetat important de l’edició d’enguany és que La Caixa ha esdevingut el patrocinador principal del Festival. D’aquesta manera, l’entitat prestarà la seva col·laboració a l’organització de l’esdeveniment, amb l’objectiu d’augmentar la capacitat del Festival de Cap Roig d’exercir com a pol de desenvolupament econòmic per a les terres de Girona.

Els llibres que ens fan grans

Més continguts de

Els llibres que ens fan grans
PUBLICITAT
PUBLICITAT