Música
Cultura 11/08/2011

Sting treu nou disc per celebrar els seus 25 anys en solitari

Serà un triple CD amb un DVD amb imatges inèdites d'un concert del 2005 i un llibre amb fotos i comentaris personals

Efe
1 min

MadridSting, el cantant que va ser líder del mític grup dels vuitanta Police, ha tret nou disc amb motiu del 25 aniversari de la seva carrera en solitari. És un triple CD que sortirà el 27 de setembre i que serà un passeig des del seu primer treball, The dream of the blue turtles, fins la seva última gravació en directe, Live in Berlin.

El cantant britànic, que va mantenir l'essència de Police en ritmes amb la màgica influència del rock, el jazz i el reggae, ha venut més de cent milions de discos a tot el món, sumant el seu treball amb la banda, i ha aconseguit 16 Grammys, un Globus d' Or, un Emmy i tres nominacions als Oscars.

Segons un comunicat de la discogràfica Universal Music, el nou disc de Sting és un triple CD que sortirà a la venda amb un DVD d'imatges inèdites d'un concert gravat al New Yorks Irving Plaza durant la gira de l'any 2005, i un llibre que inclou fotos, comentaris personals i lletres escrites a mà.

We'll be together, All this time, You still touch me, I'm so happy I can't stop crying o If you love somebody set them free, han sigut temes amb tan d'èxit que no podrien faltar dintre de les 45 cançons que formen el triple CD Sting: 25 years, que han sigut remasteritzades per l'ocasió.

Algunes d'elles han estat gravades en viu, com Bring on the nigth/When the world is running down, Driven to tears, I burn for you, Russians i The end of the game.

stats