Publicitat
Publicitat

Música

Subhastaran el llit de Michael Jackson i altres objectes de la seva última casa

La subhasta serà el 17 de desembre i inclou el llit on va morir l'artista, obres d'art, mobles i una pissarra o un dels seus fills li va escriure un missatge afectuós

La casa de subhastes Julien's Auctions posarà a l'abast del millor postor, el proper 17 de desembre, part del mobiliari i la decoració de l'última residència de Michael Jackson, entre ells el llit on va rebre la sobredosi que el va matar, va informar avui la premsa nord-americana.

L'esdeveniment s'ha publicitat sense citar el Rei del pop per petició expressa de la família i porta per nom l'adreça de l'immoble "One Hundred North Carolwood Drive".

A més del llit, se subhastarà, amb un preu estimat de 400 dòlars (294 euros), una pissarra en què un dels nens del cantant li va escriure un missatge d'afecte, així com nombroses obres d'art entre les quals destaca una aquarel·la de Maurice Utrillo, amb un valor estimat entre 20.000 i 30.000 dòlars (de 14.700 a 22.000 euros). Altres pintures de la col·lecció corresponen a artistes com Ludolf Bakhuysen, Abraham Hulk, Carl Johan Neumann, Paul Pascal, Robert Gibb, Adolf Schreyer i Henri Emilien Rousseau.

Mobles d'estil Lluís XVI, com un mirall, un armari i un capçal també s'inclouran en la venda, i també un vestidor i una tauleta de nit d'estil victorià.

Jackson havia llogat la mansió al número 100 de North Carolwood, a Los Àngeles, on vivia amb els seus tres fills Prince Michael, Paris i Blanket, durant els mesos que va estar preparant la seva reaparició als escenaris amb el tour This Is It que anava a començar el juliol de 2009.

Els objectes a subhasta es podran visitar en una exposició oberta al públic del 12 al 16 de desembre a la galeria de Julien's Auctions a Beverly Hills.

Els llibres que ens fan grans

Més continguts de

Els llibres que ens fan grans
PUBLICITAT
PUBLICITAT