MUSICA
Cultura 05/08/2011

El festival Delta Sound, suspès definitivament

Després de canviar d'ubicació, d'Amposta a l'Ametlla de Mar, la quarta edició del festival tarragoní, que havia de celebrar-se dissabte, queda cancel·lada per manca d'autorització municipal

Redacció
1 min

BARCELONAEl festival Delta Sound, que s'havia de celebrar dissabte a l'Ametlla de Mar, s'ha suspès després que l'Ajuntament del municipi tarragoní no n'hagi autoritzat la celebració.

Inicialment el festival s'havia de celebrar a Amposta, on s'havien celebrat les tres anteriors edicions. Però l'Ajuntament va denegar els permisos a l'organització, i el festival va intentar traslladar-se a l'Ametlla de Mar.

Segons el comunicat emès per la organització del festival, "L'Ajuntament de l'Ametlla des d'un principi va donar suport al Delta Sound, tot i la pressió que ha rebut perquè no es pogués dur a terme al seu municipi". L'organització afirma que va tramitar la documentació adequada i que l'ajuntament va autoritzar l'inici del muntatge de l'estructura de l'esdeveniment, però que dimarts els van comunicar que s'hauria de anul·lar l'esdeveniment "argumentant que no havien tingut en compte un informe tècnic expedit pel Ministeri de Foment".

El Delta Sound Festival se celebrava des de l'any 2008 a Amposta i aquest any tenia com a caps de cartell els barcelonins La Pegatina, els valencians La Habitación Roja, i els madrilenys Canteca de Macao. El canvi d'ubicació va respondre a la manca de permisos i les pressions veïnals.

stats