Teatre
Cultura 09/02/2011

Els autors del T6 xategen a Facebook

Cristina Clemente inaugurarà el primer xat en directe a Facebook del TNC d'un autor del Projecte T6 demà de 20 a 21h. Totes les persones que vulguin dialogar amb Cristina Clemente ho podran fer entrant a la pestanya Fòrum del Facebook del teatre.

Redacció
1 min

BarcelonaActualment el TNC compta amb 4.250 seguidors a Facebook; aquesta iniciativa forma part de l'aposta del TNC per apropar el fet teatral als espectadors mitjançant els nous canals de comunicació que proporciona internet.

En aquesta cinquena edició, el TNC ha volgut donar un caràcter específicament generacional al seu programa de promoció de l’escriptura teatral contemporània i, en col·laboració amb la SGAE, ha dissenyat un T6 marcadament jove. Els sis autors seleccionats per aquesta nova edició configuren un grup compacte i homogeni ja d’entrada, tant pel que fa a la seva edat (tots ells entorn dels 30 anys), com pel que fa a la seva manera de concebre la creació teatral.

Són autors que han après a compartir entre ells els seus dubtes i les seves inquietuds, de manera desacomplexada, a través dels mitjans de comunicació propis d’ara (internet, Facebook, etc.); una generació teatral nova, que trenca amb l’aïllament de l’autor del text respecte de l’espectacle. Els sis dramaturgs són: Marta Buchaca, Jordi Casanovas, Cristina Clemente, Carles Mallol, Josep Maria Miró i Pere Riera.

stats