CINEMA
Cultura 11/10/2011

TV3, entregada al festival de Sitges

Els canals de TV3 dedicaran diversos programes especials al festival de Sitges, entre els quals destaca un espai d'una hora presentat per Jaume Figueras i Àlex Gorina i un especial de curtmetratges.

Jordi Nopca
1 min
Àlex Gorina, exdirector del festival, presentarà Des de Sitges amb terror acompanyat de Jaume Figueras.

Barcelona.Amb motiu de la 44a edició del Festival Internacional de Cinema de Catalunya, diversos canals de TV3 afegiran alguns programes especials a la graella. Aquest serà el cas de Cinema 3 i Sala 33 , que ajuntaran esforços el 15 d'octubre per emetre des del festival mateix un programa presentat per Jaume Figueras i Àlex Gorina. Des de Sitges amb terror comentarà el palmarès del Festival, amb entrevistes dels guanyadors al plató i una conversa amb el director Bigas Luna, que rebrà un homenatge per part de l'organització i del qual s'emetrà tot seguit una de les pel·lícules més emblemàtiques, Angoixa (1987).

Dijous 13, el Canal 33 farà un recorregut pels escenaris més representatius del gènere fantàstic: els zombis, els vampirs, el thriller i el misteri seran els protagonistes d' Horrorama , un programa especial amb cinc curtmetratges internacionals premiats en diversos certàmens: Road to Moloch -del director Michael Bay-, Red Balloon , Lester , Ella i Danse Macabre . El cicle de cinema fantàstic que ha començat el canal 3XL continuarà els pròxims dies amb la projecció de The Wicker Man (11 d'octubre), Death Proof (16 d'octubre) i Ben X (18 d'octubre).

stats