MÚSICA
Cultura 18/07/2012

El Taller de Músics fitxa l'exconseller Joan Manuel Tresserras

A l'àrea de llengua i comunicació de l'escola de música també hi impartirà classes l'exsecretari general de Comunicació, Enric Marín

Ara
1 min

BarcelonaEl Taller de Músics ha anunciat els nous professors que s'incorporaran a fer docència al centre el curs que ve. Entre ells, hi ha l'exconseller Joan Manuel Tresserras i qui va ser exsecretari general de Comunicació del seu departament, Enric Marín, tots dos amb el govern tripartit. Tresserras i Marín formaran part de l'equip docent de l'àrea de llengua i comunicació del grau superior de música que s'imparteix a Can Fabra.

Tresserras és professor del departament de Periodisme i Ciències de la Comunicació de la UAB –a més dels càrrec que ha ostentat a la CCRTV i al CAC– i Marín, expresident de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals, és professor de doctorat de la UAB, de la qual ha sigut degà, la URL i la UOC.

També s'han incorporat a les seccions estrictament musicals de l'escola Víctor Correa (trombó i combo); Viv Manning (veu); David Mengual (combo jazz); Jordi Bonell (combo música moderna); Jordi Riera (pedagogia i composició); Marcel·li Bayern (saxo); Xavier Maristany (composició); Joan Saura (improvisació contemporània; Paul Stouthamer (improvisació contemporània); Marco Mezquida (piano); Xavier Capellas (jazz i creació musical per a audiovisual); José Reinoso (producció musical); Ernesto Briceño (arranjaments de jazz per cuerda); Raül Reverter (saxo); Clara Luna (veu); Carlos Caro (violí modern); Medín Peirón (acústica, organologia) i Maria Salicrú (músiques tradicionals del món).

stats