MÚSICA
Cultura 13/12/2011

El Taller de Músics inaugura la seu de Sant Andreu

El nou espai compta amb 1.300 metres quadrats, una vintena d'aules i un auditori

Acn
1 min
Lluís Cabrera i Blanca Gallo / MARIA DIAS

BarcelonaDesprés de gairebé un any d'obres, el nou Taller de Músics al Centre Cultural Can Fabra, al districte de Sant Andreu, ha vist la llum aquest dimarts. L'espai compta amb 1.300 metres quadrats, una vintena d'aules i un auditori. En aquest nou espai insonoritzat i amb una gran qualitat acústica s'impartirà el grau superior de Taller de Músics, amb una capacitat de 120 alumnes. La nova ubicació permetrà articular la mateixa filosofia que es desprenia des dels seus inicis ara fa 32 anys: facilitar als estudiants els coneixements i l'experiència òptima per a una adequada inserció al mercat laboral.

Coincidint amb la celebració del 31 Seminari Internacional de Latin, Jazz i Flamenco, que se celebra a Can Fabra del 13 al 17 de desembre, aquest dijous s'ha presentat el nou equipament, que disposa de deu aules-cabina individuals, una aula de tècnica corporal i dansa de 70 metres quadrats, una altra d'ensenyament no instrumental, sis aules d'ensenyament instrumental, i una més de cor i orquestra de 150 m2.

La Fundació Taller de Músics ha dissenyat i desenvolupat un projecte social i cultural que, a més d'apostar per la qualitat dels estudis musicals superiors, treballa per crear xarxa i teixit social i associatiu al districte de Sant Andreu.

L'acte oficial d'inauguració de la nova seu es farà dimecres a partir de les dos quarts de vuit amb la presència del conseller de cultura Ferran Mascarell i amb les actuacions de Salaíto, Chicuelo, Guillermo McGuill, Paula Dominguez i Miqui Puig, entre d'altres.

stats