Tanca la mítica botiga de música Discos Castelló

"Les descàrregues, tant les legals com les il·legals, ens han fet molt de mal", diu Jordi Castelló

L'emblemàtica botiga de música Discos Castelló, que va obrir les portes el 1928 i ha alimentat amb música diverses generacions des del carrer Tallers, tancarà les portes el 31 de març. "Estem liquidant. Gràcies per haver-nos acompanyat tots aquest anys", es pot llegir a l'aparador del carrer Tallers.

Al seu Twitter, la botiga, que durant anys va proporcionar molta música que arribava dels Estats Units o la Gran Bretanya i que era pràcticament impossible de trobar en altres llocs, admet que ha d'abaixar la persiana i agraeix les desenes de comentaris que han aparegut a la xarxa des que fa poques hores s'ha anunciat el seu tancament:

Jordi Castelló, propietari del negoci i del local, ha confirmat a Rac1 que tanquen "perquè els hàbits de cultura han canviat" i ara "el suport físic té un valor residual". "Les descàrregues, tant les legals com les il·legals, ens han fet molt de mal", diu Castelló, que reconeix que en els últims anys la botiga era bàsicament per a "nostàlgics, romàntics i gent que s'estima la música". Aquests canvis en els hàbits de consum han fet que el negoci de Discos Castelló sigui insostenible.

L'emblemàtica botiga va rebre la Medalla d'Or de l'Ajuntament de Barcelona el 2009. Aquell mateix any el negoci va començar a tenir problemes econòmics.

Més continguts de