TEATRE
Cultura 14/08/2012

Les 5 'Complicitats en Xarxa' del Tantarantana

El teatre del Paral·lel potencia la seva participació dins la Xarxa de Teatres Alternatius espanyols organitzant la tercera edició d'un cicle protagonitzat per companyies d'arreu de l'Estat

Ara
1 min
Una escena de 'Pareja abierta' / TEATRE TANTARANTANA

Barcelona1. 'Pareja abierta': La companyia andalusa Producciones Imperdibles presenta la visió mordaç i crua que el dramaturg italià i premi Nobel Dario Fo va tenir de la vida de parella, el matrimoni i la família (del 15 al 19 d'agost).

2. 'El desencanto': La gran protagonista d'aquest espectacle és la vida a les ciutats, vista des de diferents òptiques, i des de la mirada de personatges d'edats diverses. És un muntatge de la companyia valenciana, i la dramatúrgia està signada per Jacobo Pallarés (del 23 al 26 d'agost).

3. 'El río de las palabras': En aquesta obra, d'Inés de la Cuadra, la companyia extremenya Teatro Guirigai se submergeix en la història d'una adolescent fascinada per la seva mare, una escriptora d'èxit, i la de la mateixa autora (del 30 d'agost al 2 de setembre).

4. 'Visitando el zoo de cristal': Les companyies valencianes Saga Produccions i Zircó Produccions presentaran una nova adaptació d'aquest clàssic de l'autor d''Un tramvia anomenat desig' sobre les fragilitats, els temors i les frustracions de quatre personatges tancats en un pis asfixiant.

5. 'El sopar': Quin és el paper de l'actor? I el del públic? La companyia mallorquina Produccions del Mar puja aquesta reflexió als escenaris amb l'espectacle 'El sopar'. En aquesta obra, cinc actors es troben al voltant d'una taula parada i no saben quin és el seu paper (del 13 al 16 de setembre).

stats