Festes majors
Cultura 28/08/2012

Tarragona retalla un 30% el pressupost de les festes de Santa Tecla

Un dels plats forts de la programació és el concert del grup Mishima al Camp de Mart

Acn
1 min
Mishima és un dels grups que actuaran més a l'estiu per presentar L'amor feliç.

TarragonaTarragona acollirà del 15 al 24 de setembre 426 actes dins de les festes de Santa Tecla. La tinent d'alcalde de Cultura, Carme Crespo, ha explicat que l'actual context econòmic ha obligat a reduir el 30% del pressupost: dels 600.000 euros del 2011 als 400.000 d'enguany. Això implica perdre els grans concerts familiars de la plaça de la Font i els concerts programats en edicions anteriors a la plaça del Rei. Tot i així, el consistori ha assegurat que hi ha actes per a tots els gustos, edats i amb un ventall ampli d'opcions.

Entre les propostes musicals programades per a Santa Tecla, l'organització ha destacat la del grup Mishima, el dijous 20 de setembre al Camp de Mart. A més, Santa Tecla 2012 serà l'espai també perquè DJ de la ciutat i d'arreu de la comarca donin a conèixer les últimes tendències en música electrònica i avançada.

Entre les novetats, s'incorpora com a escenari l'espai Tabacalera, on es faran els concerts del DO Tarragona, i la plaça Verdaguer, que acollirà una carpa de pagament on es traslladarà l'espai Friqui.

El pregó d'enguany anirà a càrrec de la cantant algueresa Franca Masu, el divendres 21 al Saló de Plenaris de l'Ajuntament. Completen el cartell de la festa de Santa Tecla dues jornades castelleres, exposicions, cercaviles, presentacions de curtmetratges, així com la tradicional Baixada de l'Àliga, els gegants i la resta d'elements festius de la ciutat.

stats