Teatre
Cultura 12/08/2012

Un teatre de Madrid ofereix espectacles a un euro

"Teatre a un euro a partir de setembre, per l'afany de reinventar-nos i perquè preveiem que la temporada vinent serà complicada" és la fórmula del teatre Prosperidad per fer front a l'augment de l'IVA

Efe
1 min
Teatro Prosperidad

MadridEl teatre madrileny Prosperidad proposa vendre entrades a un euro, a partir de setembre, per fer front a la crisi i a l'augment de l'IVA. L'espectador és qui decideix quan vol pagar, la franja va d'1 a 15 euros, i s'inspira en la fórmula del microteatre. El teatre ofereix cinc peces curtes, sempre en clau d'humor. Cada peça dura 15 minuts. El preu de la primera peça és d'1 euro, la segona, la tercera i la quarta, costen tres euros cadascuna, i la cinquena, cinc euros.

Els espectadors poden escollir quantes peces volen veure prèviament o una vegada ja ha començat l'espectacle. Les obres quasi sempre seran contemporànies, encara que el teatre no descarta rescatar alguns clàssics com 'Don Juan Tenorio'. "Són idees perquè la gent no prescindeixi de la cultura. Hem notat un descens de públic i volem incentivar els més joves, perquè també tenim un bar amb preus populars", ha assegurat la responsable de producció del teatre, Paloma Palacios, que ha reconegut que en aquests moments el que millor funciona a taquilla és el teatre infantil.

stats