Teatre
Cultura 08/08/2011

Teatre fet de roba usada

Ha començat la campanya de recollida de roba usada per 'Pueden dejar lo que quieran', l'espectacle que la companyia Íntimo TeatroItinerante presentarà a FiraTàrrega

Acn
1 min

TàrregaLa roba usada serà coprotagonista de Pueden dejar lo que quieran, el muntatge de la companyia argentina Íntimo TeatroItinerante que trasllada l'espectador a un espai quadrilàter amb les parets i el terra farcits de roba.

El muntatge, coproduït per la Fira de Tàrrega, vol fer reflexionar l'espectador sobre les històries de la roba, que deambula per sobre les cadires que envolten de l'espai. Per aquest motiu, la companyia ha començat a recollir peces de segona mà a la capital de l'Urgell i la resta de la comarca amb un únic requisit: la roba ha d'anar acompanyada d'una petita explicació (de 10 línies) sobre la seva trajectòria i el nom del seu propietari, un record al seu lloc d'origen. A través de les anècdotes, es reflexiona sobre els personatges i les vivències que han protagonitzat les diferents peces. En finalitzar el muntatge, la roba serà donada a Càrites.

Pueden dejar lo que quieran es representarà a Firatàrrega 2011 del 8 a l'11 de setembre. La roba es podrà entregar a l'Oficina d'Informació de la fira fins al 23 d'agost.

stats