TEATRE
Cultura 06/03/2012

El Teatre Goya reestrenarà el 'Celobert' amb Josep M. Pou i La Villaroel recuperarà 'Burundanga' de Jordi Galceran

Els dos teatres es canvien les cartes per acollir també novetats com 'Parlour song (Música de fons)' i 'Nit de ràdio 2.0' en horari 'off'

Acn
1 min
Josep Maria Pou, Carol López i el vicepresident d'Art i Continguts del Grup Focus, Jordi González / ACN, Pere Francesch

BARCELONALa Villarroel i el Teatre Goya han anunciat la seva programació de cara els pròxims mesos. El Teatre Goya programarà 'Parlour Song (Música de fons)', de Jez Butterworth, una producció de la Sala Trono i el CAER (Centre d'Arts Escèniques de Reus), dirigida per Magda Puyo que s'estrenarà el 16 d'abril. També recuperarà a finals de maig el muntatge 'Celobert', de David Hare, que va ser un gran èxit al Romea el 2003 i que ara dirigirà i tornarà a interpretar Pou, que va ser reconegut amb el Premi Nacional de Cultura en la categoria de teatre.

Per altra banda, a La Villarroel es podrà veure 'Burundanga', de Jordi Galceran, una coproducció de Sala FlyHard i La Villarroel. L'obra, dirigida per Jordi Casanovas, s'estrenarà el 6 d'abril i va ser un gran èxit a la petita sala de la companyia. També s'ha anunciat l'inici del cicle en sessions golfes on es descobriran nous talents de la interpretació. Aquest cicle s'inaugurarà amb l'obra citada de Cristina Clemente 'Nit de ràdio 2.0'.

Segons el vicepresident d'Art i Continguts del Grup Focus, Jordi González, la Villarroel "està molt consolidada amb l'autoria contemporània i és una nau que funciona de meravella" i ha apuntat que l'èxit del Goya en les seves tres temporades ha estat "rotund".

stats