Publicitat
Publicitat

JUDICIAL

Teddy Bautista no declararà davant del jutge fins demà

Els nou arrestats de l'anomenada operació "Saga" estan prestant ja declaració en les dependències de la Guàrdia Civil

El jutge de l'Audiència Nacional Pablo Ruz interrogarà demà al president de la Societat General d'Autors i Editors (SGAE), Teddy Bautista, i dos directius d'aquesta entitat, el director general Enrique Loras i el director financer Ricardo Azcoaga, i decidirà si cal imposar mesures cautelars. Fonts de la Guàrdia Civil han informat que aquests tres directius de la SGAE seran conduïts demà davant del jutge i dilluns seran posats a disposició judicial els altres sis detinguts.

Els nou arrestats de l'anomenada operació "Saga" estan prestant ja declaració en les dependències de la Guàrdia Civil a la comandància de Tres Cantos (Madrid) i en una caserna de Las Rozas (Madrid), on van ser conduïts després dels registres a la seu de la SGAE i altres immobles.

Entre els sis detinguts que compareixeran dilluns davant de Ruz destaca el director general de l'esmentada filial digital de la SGAE, la Societat Digital d'Autors i Editors (SDAE), José Neri, a qui els investigadors situen com a màxim responsable de la trama delictiva . Els altres estan vinculats a l'empresa Microgénesis, vinculada a Neri i que, segons la seva pàgina web, realitza treballs de consultoria i té entre els seus clients a la pròpia SGAE. Es tracta d'Antonia García i Elena Vázquez, dona i cunyada de Neri, respectivament, així com d'Eva García, Rafael Ramos i Celedonio Martín.

De moment, als detinguts se'ls imputen delictes societaris i d'apropiació indeguda per haver creat una estructura societària al voltant de la Societat General d'Autors que s'hauria lucrat d'una beneficiosa relació econòmica amb les entitats de l'anomenat "grup SGAE".

Els llibres que ens fan grans

Etiquetes

Més continguts de

Els llibres que ens fan grans
PUBLICITAT
PUBLICITAT