Publicitat
Publicitat

DRETS D'AUTOR

Teddy Bautista denuncia la SGAE per acomiadament improcedent

L'expresident demana 1.200.000 euros tot i que va dimitir ell, després de l'escàndol milionari de desviació de fons

Eduardo Bautista, expresident del consell de direcció de la Societat General d'Autors i Editors (SGAE) ha interposat una demanda laboral contra l'entitat que va dirigir durant 16 anys. Demana una indemnització de 1.200.000 euros , segons informa el portaveu de l'actual junta directiva , Sabino Méndez .

Per Méndez és un " contrasentit " que Baptista demandi a la SGAE quan va presentar davant la junta directiva , i de forma voluntària , la seva renúncia el passat 12 de juliol després de ser detingut en l'"operació Saga ", i va quedar rellevat de tots els seus càrrecs en la societat i entitats filials .

" A la junta de demà estudiarem quina solidesa jurídica té aquesta demanda i decidirem quines iniciatives tirarem endavant . P uc avançar és que ens trobarà davant seu " , ha dit el portaveu de l'actual junta directiva .

Méndez ha reconegut que "per vies extraoficials " ja li havien arribat rumors de la intenció de Baptista de demanar a la SGAE , " encara que sempre vaig pensar - ha comentat - que ho havia dit en calent i que no ho arribaria a fer " .

Segons fonts pròximes a la SGAE , Bautista s' empararia en que aquella renúncia hauria estat " obligada" i per tant podria ser considerada " acomiadament improcedent " .

La SGAE, immersa en dos processos judicials per desviació de fons des de la seva filial digital i per l'estafa d'un membre de confiança de Teddy Bautista, tot just va reiniciar fa unes setmanes el seu procés de refundació constituint una comissió que ha de canviat el sistema de vot de la junta.

Els llibres que ens fan grans

Etiquetes

Més continguts de

Els llibres que ens fan grans
PUBLICITAT
PUBLICITAT