CULTURA
Cultura 15/09/2012

El tàndem Teresa Forcades-Lídia Pujol crida a rebel·lar-se des dels escenaris

Al Teatre Goya Codorníu, la monja conversarà amb la mística Angela Volpini sobre 'El coratge de revelar-se/rebel·lar-se' i la cantant hi posarà música

Ara
1 min
La monja benedictina Teresa Forcades, ahir a Montserrat.

BarcelonaDesprés de compartir escenari a la Sala Muntaner, el tàndem format per la religiosa Teresa Forcades i la cantant Lídia Pujol tornarà a reunir-se en un teatre. Serà el dilluns 1 d'octubre, a les 20 h, al teatre Goya Codorníu, en el qual es durà a terme la conversa 'El coratge de revelar-se/rebel·lar-se'.

Forcades conversarà amb Angela Volpini –la qual ha viscut diverses aparicions de la Verge– sobre temes espirituals, i no tant: sobre revelacions i revoltes. A més, l'acte comptarà amb aportacions musicals: Lídia Pujol hi posarà la veu i Juan de la Rubia el piano.

Segons Pujol, "es tracta de convidar-vos a un diàleg obert, potser una conspiració: rebel·lem-nos indignats però revelem-nos primer. L'autèntica identitat no es construeix contra l'altre sinó amb l'altre, diu la Teresa". I afegeix Angela Volpini: "Et convidem a un diàleg revelador d'allò que pensem, d'allò que volem, d'allò que desitgem, d'allò que diem i fem. Un diàleg amb voluntat de participació àmplia en què cadascú pugui revelar-se a si mateix, i en comunitat, rebel·lar-nos per construir el món que ens atrevim a somniar".

stats