CULTURA
Cultura 09/04/2013

Teresa Forcades penja el cartell d''entrades exhaurides' al teatre Barts en el cicle Instint

La conferència 'Farem la revolució (i després la tornarem a fer)', presentada per Albert Om, obre una segona funció a les 22.30 h

Ara
1 min

BarcelonaTeresa Forcades fa 'sold out' al teatre Barts amb la conferència 'Farem la revolució (i després la tornarem a fer)'. Per això, amb el teatre ple el dia 16 d'abril a partir de les 20 h, s'ha obert una segona sessió a les 22.30 h.

Albert Om presentarà la conferència de la monja benedictina, metgessa i activista Teresa Forcades, que és la segona del cicle Instint després de la de Ferran Adrià amb Andreu Buenafuente. Forcades farà una crítica ètica al capitalisme i apel·larà al coratge de rebel·lar-se contra les injustícies del sistema. Convençuda que un altre món és possible, reflexiona sobre la democràcia i els drets socials i proposa una nova manera d'organització social més ètica i responsable.

La programació del cicle continuarà el 20 de maig a les 20 h amb una xerrada a càrrec de Risto Mejide i presentada per Jose Corbacho. Les entrades estaran a la venda en els propers dies.

stats