CINEMA
Cultura 13/06/2012

De la Terremoto de Alcorcón a Penélope Cruz, les estrelles del nou film d'Almodóvar

El director confessa la llista d'actors que apareixeran a 'Los amantes pasajeros'. En fem un resum en 5 categories: estrelles, debutants, cameos, amics i protagonistes.

Efe/acn
2 min
La Terremoto de Alcorcón

BarcelonaPedro Almodóvar ha anunciat a la pàgina de Facebook de la seva productora, El Deseo SA, el repartiment complet del seu nou film, 'Los amantes pasajeros', que a més ha dit que pel seu llançament internacional es traduirà com 'I'm so excited'. Entre els afortunats hi ha sorpreses:

1. La debutant: La Terremoto de Alcorcón, autora del 'Times goes by con Loli' insipirat en'Hung up' de Madonna, a qui descriu com" una autèntica diva alternativa". "Hauria d'haver saltat a la gran pantalla fa temps. És un altre paper breu, amb promesa implícita de treball futur", explica Almodóvar en el seu comunicat en referència a Pepa Charro.

2. Les estrelles: Hi faran aparicions curtes –viatjaran a Madrid per rodar només un dia– dues grans estrelles del cinema espanyol, Antonio Banderas i Penélope Cruz. "No ho pensava revelar fins a l'últim moment, però si al magistrat Carlos Dívar li resulta impossible mantenir en secret la identitat de les persones amb qui menja (de luxe, això sí), jo que sóc un simple mortal no he pogut evitar filtracions sobre dos passatgers il·lustres en la meva pròxima pel·lícula", escriu el realitzador manxec. Apareixeran a les primeres escenes del film.

3. Els vells amics: Cecilia Roth, Javier Cámara i Lola Dueñas formen part d'un repartiment coral, uan comèdia que el director diu que serà "molt lleugera".

4. Els cameos: Carmen Machi i Paz Vega. De la primera, Almodóvar diu que "converteix en 'spin off' tot el que toca" i de Vega, que fa "un paper curt però essencial, com ja va fer a 'Hable con ella'". "A totes dues els dec una protagonista, ho dic de cor", afirma.

5. I els Protagonistes: seran els tres amics Javier Cámara, Cecilia Roth, Lola Dueñas, junt amb Raúl Arévalo, Carlos Areces, Antonio de la Torre, Hugo Silva, Willy Toledo, Miguel Ángel Silvestre, Blanca Suárez, José Luis Torrijo, José María Yazpick i Laia Martí.

stats