Publicitat
Publicitat

The Chemical Brothers presentaran un nou espectacle al Sónar

El festival se celebrarà els dies 18, 19 i 20 juny, i també hi actuaran Autchre, Lee Gamble, Kiasmos i Fat Freddy's Drop, entre d'altres

El duo britànic The Chemical Brothers actuarà al Sónar 2015, que se celebrarà els dies 18, 19 i 20 de juny a Barcelona i l'Hospitalet de Llobregat. L'actuació servirà per presentar el nou disc i el nou espectacle de The Chemical Brothers. Segons un dels seus components, Tom Rowlands, estan "treballant en el disseny del nou xou, tant musicalment com visualment". "Ara mateix estem molt concentrats en el disseny de l'escenari", afegeix. Pel que fa al disc, Rowlands assegura que oferirà "nous sons i noves estructures", i que, tot i que tindran "alguns cantants convidats", l'àlbum serà "pur The Chemical Brothers".

A més del duo britànic, el Sónar també ha avançat altres noms del cartell, com ara Autechre, Kindness, Evian Christ, Fat Freddy's Drop, Daniel Avery, Ten Walls, Lee Gamble, Sophie, Holly Herndon, PXXR GVNG, Kiasmos, Kate Tempest, Tourist, Vessel i Niño.

Atipa't de cultura

Més continguts de

Atipa't de cultura
PUBLICITAT
PUBLICITAT