Equipament cultural
Cultura 24/01/2013

The Project assumeix la gestió de l'Arteria Paral·lel, que a partir d'ara es dirà Barts

La programació inclou concerts del Festival de Guitarra i una col·laboració de llarg recorregut amb El Terrat

Ara
1 min
L'acte de presentació del nou Barts / ACN

BarcelonaLa promotora de concerts The Project serà l'encarregada de la programació de l'Arteria Paral·lel, que a partir d'ara es dirà Barts (Barcelona Arts on Stage). L'Arteria, propietat de l'Ajuntament de Barcelona, estava gestionat per la SGAE (Societat General d'Autor i Editors), que ha cedit la gestió a The Project durant vuit anys.

Tito Ramoneda, director executiu de The Project, ha explicat que la programació serà "molt transversal i dinàmica". Inclourà música, teatre, dansa, circ, il·lusionisme, conferències i gastronomia. El nou Barts manté la infraestructura escènica: una sala gran amb capacitat per a 1.500 persones dretes, o 900 assegudes; i una sala petita per a 130.

El Terrat, la productora presidida per Andreu Buenafuente, també participarà en la programació del Barts sota el nom de Casa Terrat. La principal activitat del Terrat serà la producció d'espectacles de comèdia, com ara els monòlegs més o menys heterodoxos de Goyo Jiménez, Santiago Segura, Alex O'Dogherty i Pablo Carbonell. A més a més, Buenafuente no descarta enregistrar programes de televisió al Barts. Una altra iniciativa del Terrat és el cicle de conferències Instint, ideat per Buenafuente i Albert Om amb la intenció de fer divulgació del coneixement.

El Barts acollirà bona part dels concerts organitzats per The Project, com ara alguns del Festival de Guitarra. La programació d'aquest festival inclou les actuacions, a partir del 20 de febrer, d'Antònia Font, Roger Mas, Nacho Vegas, Quique González, Eels, La Casa Azul, Delafé y las Flores Azules i Lucinda Williams.

stats