MÚSICA
Cultura 04/05/2012

The Beach Boys actuaran a Barcelona el 23 de juliol

La banda es torna a reunir per celebrar els 50 anys de la creació del grup amb concerts arreu del món i prepara nou disc

Acn
1 min
The Beach Boys

BarcelonaBarcelona acollirà el 23 de juliol el segon concert de la gira que la llegendària banda The Beach Boys farà per celebrar que fa mig segle que fan surf. L'escenari encara no està determinat, però sí que les entrades per veure un dels fenòmens vius de la música pop nord-americana es podran adquirir a partir del dimarts 8 de maig a través de les xarxes habituals.

Brian Wilson, Mike Love, Al Jardine, Bruce Johnston i David Marks, membres fundadors de The Beach Boys, han decidit tornar-se a reunir per celebrar el 50 aniversari de la creació del grup amb concerts arreu del món. Un dels seus treballs, el disc 'Pet Sounds', ha sigut seleccionat com un dels millors de la història per les revistes 'Time', 'Rolling Stones', 'New Musical Express', 'Mojo' i 'The Times'.

En paral·lel a la gira de celebració del mig segle de carrera, els membres de The Beach Boys han anunciat que preparen nou disc, que es dirà 'That's why God made the radio' i que s'editarà el 5 de juny.

stats