Les estrenes de la setmana
Cultura 10/05/2012

Tim Burton i Johnny Deep tornen amb 'Dark shadows', una història de vampirs

Sean Penn interpreta una estrella de rock gòtica a 'Un lugar donde quedarse' mentre Gerardo Naranjo retrata la droga i la delinqüència de Mèxic a 'Miss Bala'

Acn/ara
1 min
Johnny Depp, un vampir amb conductes higièniques a 'Dark Shadows', la nova pel·lícula de Tim Burton

BarcelonaEl binomi Tim Burton i Johnny Depp torna a la cartellera amb 'Dark shadows', una història de vampirs amb el segell de la factoria Burton i el protagonisme de Depp, que adapta al cinema una sèrie dels anys seixanta. També arriba als cinemes 'Un lugar donde quedarse', amb el reclam de la interpretació d'un dels grans actors de Hollywood, Sean Penn, convertit en una exestrella de rock gòtica que als cinquanta anys reprèn la recerca d'un criminal nazi que va emprendre el seu pare.

La proposta més crua arriba amb 'Miss Bala', la nova pel·lícula de Gerardo Naranjo sobre la droga i la delinqüència a Mèxic, amb una aspirant a reina de la bellesa. 'Seis puntos sobre Emma', amb Verónica Echegui de protagonista; 'Starbuck', una història protagonitzada per un donant d'esperma, i 'Un amour de Jeunesse', de Mia Hansen-Løve, completen les estrenes de la setmana.

Aquests són els enllaços als tràilers de les estrenes de la setmana: 'Dark Shadows', 'Un lugar donde quedarse', 'Miss Bala', 'Seis puntos sobre Emma', 'Starbuck' i 'Un amour de Jeunesse'.

stats