El Tingladu celebra deu anys amb Manel, La Mala Rodríguez i Tomeu Penya

El festival gratuït arrenca amb una programació de quatre dies que inclou Quimi Portet, Oques Grasses, Joana Serrat o The Pinker Tones, entre d'altres

Què tenen en comú Manel, La Mala Rodríguez, Leo Bassi, o Joana Serrat? Doncs que tots ells actuaran a la desena edició del festival El Tingladu. Es tracta d'una de les cites gratuïtes amb la cultura catalana per excel·lència, que arrenca aquest dijous 20 i que durarà fins al diumenge 23.

El festival se celebra a Vilanova i la Geltrú i en aquesta primera jornada presenta un cartell extramusical, amb l'espectacle familiar 'Rolf&Flor', de The Pinker Tones. El seguirà l'extravagant Leo Bassi, Guillem Albà i La Marabunta i tancaran la jornada Lluís Gavaldà i Trau, amb el seu repàs al millor del pop-rock internacional.

És a partir de demà, divendres, quan arrencarà la programació musical, amb les composicions intimistes de Joana Serrat, els vilanovins La Brigada -que també celebren el desè aniversari-, Adrià Puntí i Manel, una de les darreres incorporacions al cartell.

Dissabte 22 el 'cowboy' més famós de Mallorca, Tomeu Penya, encetarà la jornada. El seguiran Quimi Portet, els Smoking Souls amb el seu nou disc 'Cendra i or', Talco i Zoo. Finalment, el darrer dia arrencarà amb l'actuació d'El Diluvi, Aspencat i La Mala Rodríguez, un dels plats forts del festival. La festa continuarà fins ben entrada la matinada amb Oques Grasses i Miquel del Roig. Per veure els horaris complets i tenir més informació sobre el festival, podeu visitar la pàgina web d' El Tingladu.