Publicitat
Publicitat

Còmic

La coberta original de 'Tintín a Amèrica', venuda per 1,3 milions d'euros

El dibuix ocupa una superfície quadrada de 32 centímetres de costat i va ser fet l'any 1932 per Hergé

L'original de la coberta de ' Tintín a Amèrica' , del famós còmic d'Hergé , dibuixat el 1932 , ha estat adjudicat avui a un preu rècord de 1.338.509 euros , ha indicat la casa de subhastes Artcurial . El dibuix , que ocupa una superfície quadrada de 32 centímetres de costat i en el qual es pot veure en Tintín vestit de cowboy , a punt de ser atacat per uns indis , ha superat l'anterior rècord que ja havia marcat per un còmic en una anterior venda , el març de 2008 , quan va canviar de mans per 764.000 euros .
La casa de subhastes , que ha volgut preservar l'anonimat del comprador , havia donat per descomptat que superaria amb escreix el llistó assolit ara fa més de quatre anys , perquè es tracta d' una de les dues úniques portades originals de les aventures del famós personatge que estan en poder de col·leccionistes privats ( n'hi ha cinc en total ) .


Una vuitantena d'edicions rares
L'obra era un dels diferents lots de peces de Tintín que s'han estat subhastant durant tot el dia a París , en particular prop de 80 àlbums d'edicions rares , en el seu estat original . Entre ells hi havia alguns títols mítics com ' Tintín al país dels soviets' , ' Tintín al Congo ' , ' Tintín i els Pícaros ' o ' Tintín al Tibet' , en la seva major part amb dedicatòries del mateix Hergé .
La venda havia començat al matí amb uns 300 objectes derivats de l'obra del dibuixant belga , com escultures i figurins.

Els llibres que ens fan grans

Etiquetes

Més continguts de

Els llibres que ens fan grans
PUBLICITAT
PUBLICITAT