Publicitat
Publicitat

Cinema

Tom Cruise trepitja l'accelerador

Ja està disponible el primer tràiler de 'Jack Reacher', una nova cinta d'acció protagonitzada per l'actor i dirigida per Christopher McQuarrie, guanyador d'un Oscar pel guió de 'Sospitosos habituals'. És una adaptació de la novel·la 'One Shot', del britànic Lee Childs

Setmana atapeïda d'esdeveniments en la vida de Tom Cruise. Després de fer-se públic la separació de l'actor i la seva dona, Katie Holmes, uns dies abans del 50è aniversari del protagonista de 'Top Gun', arriba a la xarxa el primer tràiler de 'Jack Reacher', la nova incursió de Cruise en el cinema d'acció, que dirigeix el nord-americà Christopher McQuarrie, guanyador de l'Oscar pel guió de 'Sospitosos habituals'. El tràiler arrenca amb un l'actor al volant d'un cotxe, trepitjant l'accelerador.

'Jack Reacher' adapta 'One Shot', una de les novel·les d'una sèrie que el britànic Lee Childs ha dedicat al personatge, exmilitar convertit en detectiu amb mètodes expeditius i poc respecte per la llei. L'elecció de Cruise per interpretar el personatge va provocar una gran polèmica entre els fans de les novel·les de Childs, que consideraven l'actor incapaç de representar Reacher a la pantalla.


Atipa't de cultura

Més continguts de

Atipa't de cultura
PUBLICITAT
PUBLICITAT